هنر ویدئویی

هنر ویدئوییVIDEO ART. با ظهور ویدئو هنرمندان تجسمی دست به ابتکار با ان وسیله جدید زدند و ویدئو آرت هایی را تولید کردند که بیشتر کارکرد بیان تجسمی داشت و لزوما قواعد و اصول سینما و تلویزیون رعایت نمی شد. به صورت کلی استفاده از فن آوری تلویزیون و ضبط نوار ویدیو در آفرینش آثار هنری بود مانند نام جون پایک.

  1. درآغازکه ویدیو آرت پابه عرصه هنر گذاشت ،بسیاری ازهنرمندان براین عقیده بودند که ویدیو ،به ویژه ویدیوی دوسویه که به بینندگان هم فرصت تولید می دهد، از این توان بالقوه برخوردار است که از تلویزیون تمرکز زدایی کند و کنترل محتوای برنامه های آن را از دست شرکت های تجاری و الگوی یک سویه ی توزیع و مصرف آن ها خارج کند.
  2. ویدیو تکنیک تصویربرداری الکترونیکی زمانمند است که معمولأ در آن از دوربین برای فیلم برداری ،رسانه های مغناطیسی یا دیجیتالی برای ثبت و ذخیره کردن فیلم و مانیتور یا پروژکتور برای نمایش آن استفاده می شود.
  3. ویدیو را می توان در زمان حال، به صورت زنده، و برای کنترل یا برای ضبط ونمایش آتی تصاویر به کار برد، می تواند شامل اشکال آبستره یا فیکوراتیو باشد، و آن را می توان در سیستم های مدار بسته ،مانیتورهای شخصی، وروی دیوار و پرده نمایش داد یا از طریق شبکه های تلویزیونی پخش کرد.
  4. ویدیوآرت می تواند به مثابه شیئی مجسمه گون باشد، به معماری فضای اطراف وابسته باشد و به آن واکنش نشان دهد، یک پرفورمنس راثبت کند، به عنوان فیلم مستند به کاررود، یا جزیی از اینستالیشن ها و پرفورمنس های چند رسانه ای باشد،
  5. ویدیو را می توان همچنین درکنار ماهواره های ارتباطی ،با تدوین آنالوگ یا دیجیتالی ،برای ذخیره کردن و نمایش فیلم و غیره به کار برد.
  6. پرفورمنس ،اینستالیشن و ویدیو غالبأ در کنار یکدیگر و در یک اثرهنری واحد به کار می روند، و هرسه رسانه مشخصه ها و ویژگی های مشترکی دارند که به طور خلاصه چنین است.
  7. اول این که محتوا ،فرم و ساختار این رسانه های غالبأ زمان مند هنرمندان و بینندگان را ملزم می سازد در تغییرات زمان درگیر شوند و متوجه این تغییزات و طول مدت تماشای اثرباشند.
  8. دوم این که این رسانه ها شامل طیف وسیعی از فعالیت های زیبایی شناختی اند ،از بازنمایی تا انتزاع وهمین طورمجموعه ای نامحدود از سبک های مختلف ،وسوم این که این رسانه ها بینندگان را درگیر موقعیت های خاص می کنند، غالبأ توجه مارا به تجربه ی خاص یک فردیا یک مکان جلب می کنند، وبده بستان بین هنروبیننده را درمقام سوژه هایی وابسته به یکدیگر افزایش می دهند.

Select your comment provider from settings.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علاقمندی ها 0